Сътрудници в NWA

Какво означава това?

Първоначално, когато се регистрирате в мрежата на NWA (Network World Alliance), получавате собствен дистрибуторски номер. Всеки, който се регистрира в NWA, като сътрудник/дистрибутор автоматично попада в три категории сътрудници, като всеки решава в коя от тях да се реализира. Всеки сам за себе си, без ограничения, а само с възможности, които всеки сам решава кога и как да ги използва.

Трите категории сътрудници в мрежата на NWA са:

  • Потребител;
  • Дистрибутор;
  • Независим маркетър.

Нека да разгледаме всяка една от тях:

Потребител
Всеки, който се е регистрирал в мрежата на NWA и получил номер, с който може да закупува качествени продукти от NWA компаниите с огромни отстъпки (30-60%). Това спестява време, средства и усилия. Вие автоматично получавате 24-часов достъп, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината до всички продукти от продуктовите гами на компаниите в NWA от всяка точка на света, чрез динамичния онлайн магазин. За да пазарувате от онлайн магазина с отстъпка и да се възползвате от тази възможност е необходимо да се регистрирате в мрежата на NWA. Регистрирането е максимално улеснено и става онлайн чрез директната форма за регистрация или чрез документи, които да ви изпратим, които да попълните и т.н. Когато се регистрирате, вие получавате потребителско име, уникален код и парола, чрез които да влизате в сайта на NWA (www.my-nwa.com) и онлайн магазина.

Всички направени от вас поръчки ще бъдат доставени с куриер на посочения от вас адрес и се заплащат при самата доставка /наложен платеж/. Естествено е възможно и да пазарувате от офиса на NWA във България.

Преимуществата са следните:

  • Нямате никакви задължения за брой поръчки, обем, сума и т.н.;
  • Вие решавате какво, кога и колко да пазарувате;
  • Имате достъп до уникални продукти на страхотни цени на NWA компаниите, които не можете да закупите никъде другаде. Пример за това е уникалната концепция на Blue Box, където можете да сътворите парфюм по ваш вкус и дизайн, от аромата до капачката, подчертавайки вашата уникалност или да подарите впечатляващ подарък на страхотна цена.

Дистрибутор
Това са тези, които имат изградени умения в областта на продажбите, в частност на директните продажби или пък нямат такива знания, но искат да изградят дистрибуторска мрежа, отворени са за обучения, самоусъвършенстване, имат хъс и предприемачески дух, безпроблемна комуникативност и огромно желание за развитие.

В повечето случаи дистрибуторите са и потребители на продуктите, защото личният опит и познания за качеството на продуктите е от решаващо значение при продаването им.

В повечето от случаите такива хора са тези, които се занимават с МЛМ, търговия или пък имат много социални контакти. NWA (Network World Alliance) дава страхотна възможност да поемете едно ново предизвикателство, да развиете потенциала си и да използвате своите възможности, за да получавате допълнителни доходи. Регистрирайки се получавате остъпка 30-60% от клиентските цени на дребно и съответно ако реализирате продажби по каталожни цени ще спечелите разликата от цената за дистрибутор и клиентската цена, също така и получите бонус точки според маркетинговата политика на NWA и ще можете да получавате допълнителен комисион.

Можете дори да запишете всички ваши клиенти като дистрибутори в NWA и по този начин да увеличите техните и вашите допълнителни доходи.

Тази категория сътрудник е известна като дистрибутор тип „малък бизнес”, тъй като те не се интересуват толкова от дублирането, умножаването на успеха в МЛМ, което е присъщо и е в основата на мрежовия маркетинг, колкото от използването на продуктите за лична употреба и препродаване на цени на дребно и бърза, но несигурна печалба.

Но все пак нека не пресилваме нещата. Нека всеки сам реши дали иска и кога да израстне и да превърне „малкия бизнес” в „голям бизнес”.

 

Независим маркетър
Всеки, който е взел или в бъдеще вземе решение да стартира своя бизнес на база NWA. Всъщност всеки, който премине двете категории сътрудници в NWA /потребители и дистрибутори/ и се е справил добре, неминуемо в един етап преминава на следващият етап, а именно – независим маркетър. Винаги може да започнете директно на това ниво. Всъщност вие имате права да се възползвате от всяко ниво, стига да искате и да можете, право което придобивате още при записването си в NWA. Цялата концепция в NWA се основава на вродената у нас потребност да споделим, да посъветваме, да помогнем, да препоръчваме продукти, които харесваме, от които сме доволни и за чието качество имаме сигурни гаранции на хора, на които държим. Маркетинговият план в NWA е насочен към възнаграждаване на всяко положено усилие. С всяко усилие, положено от вас и довело до резултат, вие получавате съответното възнаграждение под формата на комисион, който с времето нараствайки може да се превърне от допълнителен доход към постоянен, основен доход.

Освен това с постигането на тези резултати, чрез изградена от вас мрежа, ще установите още един плюс – пасивните доходи дават свободно време, което  да го оползотворите както намерите за добре.

Също така в NWA има разработена страхотна система за получаване на автомобили в зависимост от вашия успех. Тя е описана подробно в маркетинговия план на компанията.

Не се колебайте да стартирате изграждането на вашата мрежа, на вашия собствен бизнес без инвестиции. Ако нещо ви притеснява, то в повечето случаи е че нямате достатъчно информация за този иновативен, нов бизнес, познат в цял свят, но все още не добре развит и не добре познат във България. Проучете или попитайте ни за повече информация за мрежовия маркетинг (МЛМ), както и за най-новото и завладяващо предизвикателство в МЛМ, а именно  NWA (Network World Alliance).

Изграждайки мрежа вие го правите, за да имате повече свободно време за себе си и за любимите Ви хора, повече свобода на действие, повече финансови възможности.

Коментарите са забранени.